Neem eerst contact op via de chat zodat wij de module kunnen activeren.
Doorloop vervolgens de volgende stappen

1.  Ga naar beheer
  2. Ga naar koppelingen
  3. Selecteer MICE Operations Facturatie
  4. Vul de facturatie gegevens in

Vervolgens kun je op twee manieren een factuur aanmaken.

Aan de linkerkant van het dashboard staat een knop factuur aanmaken, op deze manier worden alle gegevens van een evenement automatisch omgezet in een concept factuur.

Ga naar het kopje sales en facturatie om de factuur te bewerken, te accorderen en te versturen.

Ook hier kun je een factuur aanmaken, door op factuur aanmaken te klikken en producten toe te voegen.