Om te beginnen, klik rechtsboven op beheer. Op deze pagina vind je de bedrijfsinstellingen.

Stap 1: In- of exclusief btw
In de bedrijfsinstellingen geef je aan of je het systeem in- of exclusief wilt gebruiken.

Stap 2: Locaties toevoegen

Klik links op het menu locaties aan, voor hier je zalen in met beschrijving en zaalprijs. Koppel de juiste opstellingen aan de locatie i.c.m. de juiste capaciteit.
Meer informatie

Stap 3: Evenementtypes
Voer hier de type evenementen in die je organiseert.
Zoals:

• Vergadering
  • Bruiloft
  • Jubileum

Meer informatie

Stap 4: Producten toevoegen

Maak categorieën aan hoe je je producten wilt onder verdelen, zoals;

• Food
  • Beverage
  • AV

Voor de producten in met het juiste btw tarief, het is mogelijk om btw te splitsen.

Let op! Voer in het grote tekstvlak de tekst in die je in je offerte en aanvraagmodule als beschrijving wilt hebben.

Meer informatie

Stap 5:  Arrangementen samenstellen

Als je de producten hebt toegevoegd kun je de arrangementen samenstellen. Per dag kun je één arrangement selecteren, dit kan een arrangement zijn met een prijs per persoon, maar ook een opbouw van een evenement die de opdrachtgever zelf kan inrichten. De arrangementen worden uiteindelijk ook in de aanvraagmodule getoond.

Klik op meer informatie om alle instellingen te bekijken.
Meer informatie

Stap 6: Offerte en werklijsten templates

Ga naar templates
Hier kun je offerte templates maken en overige documenten.

Pas de template aan naar je eigen huisstijl. Klik op veld toevoegen om de extra mogelijkheden de bekijken.

Meer informatie

Stap 7: Gebruikers toevoegen

Afhankelijk van de functies en verantwoordelijkheden van de medewerker hebben we verschillende gebruikers rollen.

Beheerder: kan de instellingen bij beheer aanpassen
Planner: kan de offertes uitsturen en communiceren met de opdrachtgever
Staf: kan alleen de event informatie inzien

Wil je alles gebruiken; wordt dan beheerder en planner.

Meer informatie