Het is nu mogelijk om je eigen velden in het evenement dashboard toe te voegen om informatie in te voeren, deze eigen velden kunnen worden toegevoegd als variabelen in offertes, documenten en berichten.

Velden toevoegen
Ga naar Beheer en vervolgens naar Eigen velden (onder het kopje instellingen).
Klik op + voeg veld toe.

Voeg de naam van je veld toe en een veld type, je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

• ¬†Korte tekst veld
  • Lange tekst
  • Nummer
  • Valuta
  • Datum¬†
  • Tijd
  • Datum & tijd
  • Ja/Nee

De velden zijn zichtbaar bij het aanmaken van een evenement en kun je aanpassen in het evenement informatie bewerkscherm.

Toevoegen aan templates en berichten

Na het toevoegen van het veld is de naam van het veld zichtbaar in de variabelen lijst in templates en berichten.