Om er voor te zorgen dat de goede gegevens op je documentatie staan is het belangrijk dat je administratie goed is opgezet.

Maar hoe doe je dit binnen MICE?

Stap 1: Ga naar beheer (klik in de blauwe menubalk op het tandwieltje rechtsboven)

Stap 2: Klik in het linker keuzemenu onder instellingen op 'facturatie'

Stap 3: Vul de adresgegevens zoals het op de factuur moet komen en sla de gegevens op.

Ook kun je de betalingsinstructies invoeren die onderaan de factuur verschijnen.

Boven aan de pagina kun je ook een BCC adres invoeren waar een kopie van de factuur naar toe wordt gestuurd.