Wordt het aantal gasten van het evenement gewijzigd door afwezigheid of komen er toch een paar mensen extra?

Geen probleem! Binnen MICE kun je dit snel en eenvoudig aanpassen.

Stap 1: Ga naar het evenementdashboard van het evenement

Stap 2: Klik links in je scherm op het potloodje

Stap 3: Pas bij aantal gasten het aantal aan en zorg dat de volgende optie is geselecteerd:
"Aantal gasten voor alle activiteiten, producten en arrangementen bijwerken?"

Stap 4: klik vervolgens op opslaan, de aantallen zijn nu aangepast.

Aantallen aanpassen van één activiteit

Je kunt ook alleen de aantallen van een activiteit aanpassen. Door bij het aanpassen de volgende optie te selecteren worden ook de product aantallen aangepast