Online (basis) training
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij MICE, de nummer #1 software voor event planning en sales! Ben je klaar om de basisvaardigheden te leren die je nodig hebt om snel aan de slag te gaan? Dan is onze online basis training precies wat je nodig hebt.

Word een expert in MICE! Ontdek stap voor stap de essentiële functies van MICE, zodat je vol vertrouwen en efficiëntie kunt werken. Leer hoe je onze software kunt gebruiken om succesvolle evenementen te plannen en sales te verhogen.

Klik op de link hieronder om de training te volgen.