Factuurhistorie (audit log)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle uitgevoerde acties binnen een factuur worden bijgehouden in de 'Factuur historie'. Hier wordt aangegeven wanneer de factuur en herinneringen zijn verstuurd of wanneer er aanpassingen zijn gemaakt.

In een paar eenvoudige stappen kom je terecht bij deze informatie.

Stap 1: Ga naar facturatie (via de menu balk bovenin het scherm).

Stap 2: Kies de factuur die je wilt inzien en klik op het factuurnummer. Deze staan in de helemaal linkse kolom.

Wanneer je op het factuurnummer hebt geklikt opent hij de desbetreffende factuur.

Stap 3: De factuurhistorie vind je rechts naast de factuur terug (zie afbeelding).