Aanvraagmodule
Aan de slag met de aanvraagmodule
Je assortiment voorbereiden voor de aanvraagmodule
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de aanvraagmodule wil je natuurlijk aanvragen binnen krijgen.

Om deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren is het uiteraard belangrijk dat er in de aanvraagmodule de juiste en actuele informatie staat. Op deze manier kun je ook daadwerkelijk aanbieden wat er wordt aangevraagd.

Stap 1: Ga via het hoofdmenu naar beheer.

Evenementen

Stap 2: klik in het beheermenu op 'algemene instellingen'. Op het scherm zie je nu evenementtypes staan.

Stap 3: Stel hier alles goed in! Zorg ervoor dat alle evenementen die je kunt organiseren erin staan. Voeg eventueel een nieuwe evenementtype toe door op '+ voeg type toe' te klikken.

Je kunt een type verwijderen door op het prullenbakje rechts van het evenement te klikken.

Je kunt de volgorde wijzigen door de linkermuisknop ingedrukt te houden op de drie verticale streepjes links van het evenementtype om vervolgens de regel naar boven of beneden te slepen. Dezelfde volgorde wordt gehanteerd in de aanvraagmodule.

Stap 4: Sla je gegevens op.

Locaties

Stap 5: Klik in het linker keuzemenu op 'locaties'.

Stap 6: Vul al je mogelijke locaties goed in en zorg ervoor dat alle locaties die je beschikbaar hebt erbij staan. Je kunt locaties toevoegen door bovenin op de blauwe knop 'voeg locatie toe' te drukken. Een locatie kun je verwijderen door rechts op de balk van de locatie op het prullenbakje te drukken. Je kunt de volgorde wijzigen door de linkermuisknop ingedrukt te houden op de drie verticale streepjes links van de locatie om vervolgens de regel naar boven of beneden te slepen. Dezelfde volgorde wordt gehanteerd in de aanvraagmodule.

Stap 7: Sla je gegevens op.

Stap 8: Bepaal per locatie voor welke evenementtypes deze beschikbaar is. Dit kan eenvoudig via het snel bewerk scherm (zie afbeelding).

Arrangementen

Stap 8: Klik in het beheermenu op 'arrangementen'.

Stap 9: Voeg hier al je arrangementen toe en zorg ervoor dat deze actueel zijn. Je kunt een arrangement toevoegen door bovenin op 'voeg arrangement toe' te klikken.

Je kunt een arrangement verwijderen door op het prullenbakje rechts van het arrangement te drukken. Je kunt de volgorde wijzigen door de linkermuisknop ingedrukt te houden op de drie verticale streepjes links van het arrangement om vervolgens de regel naar boven of beneden te slepen. Dezelfde volgorde wordt gehanteerd in de aanvraagmodule.

Stap 10: Bepaal per arrangement voor welke evenementtypes deze beschikbaar is. Dit kan eenvoudig via het snel bewerk scherm (zie afbeelding).

Stap 10: Sla je gegevens op.

FAQ

Hoe kan ik een locatie of arrangement niet beschikbaar stellen in de aanvraagmodule maar wel voor de planning?

Locaties en arrangementen koppel je aan evenementtypes. In stap 1 van de aanvraagmodule kiest de opdrachtgever een evenement type. In de vervolgstappen wordt een passend aanbod gepresenteerd. Via beheer > algemene instellingen stel je per evenement type in of deze beschikbaar is in de aanvraagmodule. Om een locatie of arrangement dus niet beschikbaar te stellen in de aanvraagmodule dien je deze te koppelen aan een (eventueel nieuw) evenement type die niet beschikbaar wordt gesteld. Houd er dus rekening mee dat de locatie of het arrangement enkel aan dit evenement type (en niet aan andere) is gekoppeld. De locatie of het arrangement is dan niet beschikbaar in de aanvraagmodule maar wel voor planningsdoeleinden.