Alle instellingen toegelicht
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om goed met MICE te kunnen werken is het belangrijk dat al je instellingen goed staan. Binnen MICE worden de instellingen onderverdeeld in 6 categorieën:

• Bedrijfsgegevens

• Algemene instellingen

• Facturatie

• Eigen velden

• Koppelingen

• AVG

Je komt hier terecht door rechtsboven te klikken op beheer (het tandwiel icoontje). Vervolgens zie je bovenaan in het linker keuzemenu 'instellingen' staan met daaronder de categorieën.

Maar wat houden ze nu allemaal in? En wat is belangrijk om te weten?

Bedrijfsgegevens

Hier stel je alle gegevens van je bedrijf in, denk aan: Taal, Prijsweergave, Bedrijfsnaam, Offertetermijn en Algemene Voorwaarden.

Het is belangrijk dat je deze gegevens goed invult om optimaal te kunnen werken met MICE.

De algemene voorwaarden van je eigen organisatie worden meegestuurd met de offertes en zijn ook te raadplegen in de aanvraagmodule. We raden je sterk aan om de algemene voorwaarden beschikbaar te stellen.

Algemene instellingen

Hier stel je in welke evenementen je als bedrijf allemaal aanbied aan de opdrachtgever(s). Het is belangrijk dat je hier al je evenementen wegzet zodat de klant een goed overzicht heeft wat ze bij jullie kunnen boeken.

Verder kun je annuleringsredenen toevoegen. Wanneer een evenement dan vervolgens geannuleerd wordt door de opdrachtgever kan hij er een reden bij geven. Zo kan je als onderneming inzien wat de voornaamste reden is voor annulering om hier zodoende eventueel op te kunnen anticiperen.

Facturatie

Hier vul je al je gegevens in die op je factuur komen. Voor meer informatie over het gebruik van facturatie in MICE raden we je aan om het volgende artikel te lezen: Hoe activeer ik MICE facturatie

Eigen velden

Als je voor jezelf een veld mist binnen MICE kun je hier je eigen veld aanmaken.

Stel jij mist een veld waar je je minimale besteding kwijt kan, kun je dat veld hier aanmaken. Wanneer je deze opslaat zie je deze vervolgens ook terug bij je documentatie en kun je hem kiezen als variabele. Klik op deze link voor meer informatie over eigen velden.

Koppelingen

Hier stel je in welke koppelingen jij in MICE wilt gaan gebruiken. Voor meer informatie per koppeling verwijzen wij u door naar de volgende pagina.

AVG

Om erachter te komen hoe MICE werkt met de AVG regels verwijzen wij u door naar de volgende pagina: MICE Operations en AVG.