Offerte dashboard
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het offerte dashboard kun je alle informatie terugvinden van de offerte.

Openbare link en offerte bekijken als opdrachtgever

Openbare link delen

Je kunt nu eenvoudig de link naar je offerte delen door deze te kopiëren vanuit het offertescherm (rechts naast de offerte). Vervolgens kun je deze eenvoudig plakken in een bericht.

Offerte bekijken als opdrachtgever

Je kunt de offerte ook bekijken als opdrachtgever. Je ziet dan precies hoe de opdrachtgever de offerte uiteindelijk ziet. Handig om te controleren of de offerte er goed uitziet voordat deze wordt verstuurd.

Offerte bekeken door opdrachtgever?

Soms vraag je je af of de opdrachtgever je voorstel heeft bekeken. Daarom zie je per offerte of en hoe vaak deze is bekeken door de ontvanger(s).

Offerte publiceren, accepteren/afkeuren, dupliceren en meer

Boven de offerte staat de knop meer. Vanuit deze knop kun je de offerte publiceren, accepteren of afkeuren, dupliceren, archiveren, verwijderen of een nieuwe taak aanmaken.

Met het publiceren genereer je een deelbare publieke link die je kunt delen met opdrachtgevers en collega's, zonder dat de e-mail eerst moet worden verstuurd naar een e-mailadres.

Offerte afdrukken en/of downloaden

Naast de knop 'meer' vind je de knop 'afdrukken'.

Je kunt de gehele digitale offerte of een specifiek tabblad downloaden of uitprinten. Zo kun je specifieke onderdelen uit je offerte downloaden in plaats van direct heel je offerte. Handig wanneer je bijvoorbeeld alleen het kostenoverzicht moet uitprinten.

Nadat je een pagina of alle pagina's hebt aangeklikt beland je in het afdrukscherm van je besturingssysteem, waar je de optie hebt om het bestand te downloaden of uit te printen.

Historie

Iets onder de openbare link kun je ook de offerte historie terugvinden. Hier kun je alle uitgevoerde acties terugvinden.

Opmerking plaatsen

In dit scherm kun je een opmerking plaatsen over de offerte. Dit kunnen medewerkers inzien in het offerte dashboard en is puur bedoeld voor interne communicatie.

FAQ

Kan ik meerdere losse tabbladen tegelijk downloaden?

Je hebt momenteel de keuze om één tabblad of de hele offerte (alle tabbladen) te downloaden.