Vertalingen (MICE Pro)

Alleen voor MICE Operations PRO

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je MICE Pro gebruikt kun je de vertalingen activeren. Hiervoor ga je naar beheer (via het hoofdmenu). Je zit nu in de 'bedrijfsgegevens'. Vervolgens zie je ingeschakelde talen staan. Hier activeer je de taal die je wilt toevoegen.

Vervolgens kun je de nieuw geselecteerde talen in het systeem toevoegen. De vertalingen zijn bij de volgende punten in te voeren:

Bij instellingen:

• Evenementtypes

• Annuleringsredenen

• Eigen velden

Bij producten:

• Producten

• Productcategorieën

• Arrangementen

• Locaties

• Opstellingen

Bij templates:

• Offertes

• Documenten

Bij Berichten

Bij Aanvraagmodule(s)

Werkt niet met terugwerkende kracht

Vertalingen doorvoeren werkt niet met terugwerkende kracht. Zorg er dus voor dat de vertalingen zijn toegevoegd voordat je een object toevoegt aan een evenement.
Al toegevoegd aan het evenement? Verwijder dan het object en voeg deze opnieuw toe, de meest recente versie uit beheer wordt dan opgehaald.

Voorbeeld producten:

Bij arrangementen:

Net als bij producten kun je de naam en korte- en lange omschrijving aanpassen door op de taal switch te klikken. Om de activiteit namen aan te passen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de activiteit

2. Klik op vertaling bewerken

3. Ga naar het kopje van de juiste taal en voer de juiste vertaling in, sla de pop-up op

Vergeet niet het hele arrangement op te slaan!

Templates: offertes en documenten

Per template kun je bovenaan een taal instellen. Let op dat de variabelen, het draaiboek en het kostenoverzicht in jouw eigen taal worden weergegeven.