Taken notificatiemail

Dagelijkse e-mail met taken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke gebruiker kan een notificatiemail instellen waarin alle taken staan die aan de gebruiker gekoppeld zijn. Elke ochtend wordt er een mail gestuurd met hierin de volgende punten:

• De voor vandaag geplande taken

• Verlopen taken

De mail wordt verstuurd naar het emailadres van je gebruikersprofiel.

Activeer de dagelijkse e-mail door rechtsboven op je naam te klikken en 'profiel bewerken' te selecteren. Vervolgens kun je de notificaties inschakelen.