Offertes
FAQ
Waarom kan de opdrachtgever de getekende offerte met handtekening niet downloaden?
Waarom kan de opdrachtgever de getekende offerte met handtekening niet downloaden?
Dennis de Kort avatar
Geschreven door Dennis de Kort
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De opdrachtgever kan de handtekening niet downloaden. Dit heeft te maken met het feit dat opdrachtgevers de link regelmatig delen met collega's en anderen, waardoor iedereen met deze link de persoonsgegevens zou kunnen downloaden.

Mochten ze hier naar vragen kun je uiteraard de offerte inclusief handtekening downloaden als .pdf bestand en via 'berichten' doorsturen naar de opdrachtgever.

Om de offerte te downloaden inclusief handtekening open je de offerte en klik je boven de offerte op de knop 'afdrukken', waarna je (in het print configuratie scherm van je besturingssysteem) onder andere de optie hebt om de offerte op te slaan als pdf.