MICE en backups

Maakt MICE backups van mijn gegevens?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij MICE zijn we ons erg bewust van de verantwoordelijkheid om alle data van onze gebruikers en hun relaties goed te beschermen.

Backups worden dagelijks (elke nacht om 04:00 CET) gemaakt en overgezet naar een externe backup server en maximaal 1 maand opgeslagen in een ander datacenter.

Maandelijks worden backups gecontroleerd en getest op functioneren. Deze technische backups zijn enkel voor MICE Operations B.V. toegankelijk.