Hoe werkt de datumreeks?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de datumreeks filter in het planningsoverzicht zorg je ervoor om evenementen te tonen binnen de door jouw ingestelde datumreeks. Maar hoe stel je deze datumreeks in?

Via de planning (lijstweergave)

Stap 1: Ga naar de planning (via het hoofdmenu)

Stap 2: Klik op de datumreeks (zie voorbeeld afbeelding hieronder)

Stap 3: Klik op dag 1 van de datumreeks. Pas eventueel eerst de maand aan via de pijltjes weergeven naast de huidige maand (in het voorbeeld hieronder "augustus 2021").

Stap 4: Klik op de laatste dag van de datumreeks. Pas eventueel eerst de maand aan via de pijltjes weergeven naast de huidige maand (in het voorbeeld hieronder 'augustus 2021').

✔ De datumreeks is ingesteld 🥳

Via het kalender- en bezettingsweergave

Stap 1: Ga naar de kalender- of bezettingsweergave via het hoofdmenu

Stap 2: Selecteer 'week' of 'maand'

Stap 3: Klik op de datumreeks (zie voorbeeld afbeelding hieronder)

Stap 4: Klik op dag 1 van de datumreeks

✔ De datumreeks is ingesteld 🥳