Offertes
FAQ
Hoe kan ik een offerte bekijken als opdrachtgever?

Hoe bekijk ik de offerte als opdrachtgever?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je een offerte hebt opgesteld en alles netjes hebt verwerkt wil je ook kunnen zien hoe de offerte er uitziet voor de opdrachtgever. Binnen MICE bieden we de optie om de offerte in voorvertoning weer te geven.

Hoe krijg ik dit voor elkaar?

Nadat de concept offerte is aangemaakt dien je deze eerst op te slaan. Hierna kom je in het offerte dashboard. Vervolgens klik je rechtsboven in het scherm op 'bekijken als opdrachtgever'.