Document ondertekenen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om documenten te (laten) ondertekenen in MICE. Laat je document bijvoorbeeld accorderen door een opdrachtgever of leverancier zodat bevestigd wordt dat de andere partij het document in goede orde heeft ontvangen en akkoord is gegaan.

Document e-mail voorbereiden

Voordat je een document verstuurt dien je eerst een 'document e-mail' template in te stellen en hierin een (variabele) link naar het document te plaatsen zodat de ontvanger vanuit de e-mail het document kan openen.

Ga naar beheer > berichten. Voeg een nieuw bericht toe en kies voor "E-mail: document" (indien deze template al bestaat kun je deze bewerken). Voeg vervolgens het volgende variabel toe aan het bericht: "Klik hier om het document te bekijken". Sla nu de template op.

Document versturen voor ondertekenen

Nadat je een document hebt aangemaakt vanuit een evenement en klikt op 'versturen' kom je in het verzendscherm.

Klik nu op de optie "Om akkoord vragen?" zodat de ontvanger het document kan ondertekenen. Een document kan eenmalig worden ondertekent.

Vervolgens kun je de geldigheidstermijn van het document aangeven.

Je kunt eventueel de standaard geldigheidstermijn aanpassen via beheer > instellingen > algemene instellingen.

Let op: Aanpassingen in het evenement worden ook aangepast in het document totdat het document is geaccordeerd.