Inlogproblemen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lukt het niet om in te loggen in je MICE account? In dit artikel staan de meest voorkomende redenen en leggen we uit wat je kunt doen om alsnog succesvol in te loggen.

Toegang geweigerd - je hebt niet de juiste rechten om deze pagina te bekijken

Ontvang je na het inloggen de melding dat toegang is geweigerd omdat je niet de juiste rechten hebt om de pagina te bekijken? Dit kan meerdere redenen hebben:

1. verkeerde website URL gebruikt

2. geen gebruikersrol meer als gebruiker

1. Het is belangrijk dat je de juiste URL gebruikt, zonder toevoegingen achter het meest rechtse gedeelte van de internetdomeinnaam (.com), zoals bijvoorbeeld evenementlocatie.miceoperations.com

2. Soms zien we dat (per ongeluk) de gebruikersrollen gedeactiveerd zijn van een gebruikersprofiel. Dan heb je geen toegangsrechten meer. Zorg er in dit geval voor dat een collega (met de beheerder gebruikersrol) opnieuw een gebruikersrol toewijst aan je profiel via beheer > gebruikers.

Wachtwoord vergeten en herstellen

Ben je het wachtwoord van je MICE gebruikersaccount vergeten? Dan dien je deze zelf te herstellen. Wegens privacy redenen kan het MICE team geen wachtwoorden inzien en wegens veiligheidsredenen stellen wij geen wachtwoorden in. We kunnen op afstand namelijk niet verifiëren of we daadwerkelijk in contact zijn met een bevoegd persoon die ook toegang heeft (als beheerder) tot jouw MICE systeem.

Wachtwoord herstellen

Nadat je de URL hebt ingevoerd kom je in het inlogscherm waar je je e-mailadres en wachtwoord moet invullen. Klik hier op 'wachtwoord vergeten?'. Vervolgens vul je je e-mailadres in en klik je op 'verzenden'.

Er wordt direct een e-mail verstuurd naar jouw e-mailadres met een tijdelijk wachtwoord en een link om in te loggen. Klik op de link en log in met het tijdelijke wachtwoord. Stel na inloggen direct een nieuw wachtwoord in! Dit kan via 'profiel bewerken' (klik op je profielfoto rechtsboven in het scherm).

Inlog resetten

In een zeldzaam geval kan het gebeuren dat je niet kunt inloggen terwijl je wel rechten hebt en het juiste wachtwoord invoert. In dit geval kun je een uitlogproces in gang zetten, waarna je vaak weer kunt inloggen.

Gebruik hiervoor de URL: [jebedrijfsnaam].miceoperations.com/logout

Voorbeeld: evenementlocatie.miceoperations.com/logout

FAQ

Ik ben mijn e-mailadres vergeten. Hoe kan ik deze terugvinden?

Via beheer > gebruikers kun je alle gebruikersaccounts en bijbehorende e-mailadressen inzien. Een gebruiker met de beheerder rol kan hier je e-mailadres terugvinden.

Ik ben het wachtwoord van mijn e-mailadres vergeten. Hoe kan ik dit oplossen?
Het valt helaas buiten onze macht om dit voor je op te kunnen lossen. Neem contact op met je domeinbeheerder.

Moet ik inloggen met mijn originele e-mailadres of met het e-mailadres wat ik heb gebruikt bij 'e-mailadres overschrijven'?

Log altijd in met je originele (overschreven) e-mailadres. Deze staat ook vermeld in het gebruikersoverzicht in beheer.