Een dag verplaatsen

Klik in het evenementdashboard naast de naam van het evenement op potlood icoontje. (zie rechtsboven op onderstaande afbeelding.)

In het scherm dat nu verschijnt kun je in de kalender de nieuwe datum selecteren.

Meerdere dagen
Je kunt op twee manieren meerdere dagen aanmaken

Bij het aanmaken van een evenement een datum reeks selecteren

Of in het evenement zelf door boven het draaiboek een dag voor of na het evenement te selecteren.

Een dag verwijderen

Door de juiste dag te selecteren en vervolgens op de 3 puntjes te klikken krijg je de optie om de dag te verwijderen.

Het is enkel mogelijk om een begin of eind dag te verwijderen