Alle acties binnen een factuur worden bijgehouden in de Factuur historie, hier wordt aangegeven wanneer de factuur en herinneringen zijn verstuurd of wanneer er aanpassingen zijn gemaakt.

In een paar eenvoudige stappen kom je terecht bij deze informatie.

Stap 1: Ga naar beheer en klik op de menubalk onder instellingen op facturatie

Stap 2: Kies de factuur die wilt inzien en klik op het factuurnummer. Deze staan in de helemaal linkse kolom.

Stap 3: Wanneer u op het factuurnummer heeft geklikt opent hij de desbetreffende factuur.

Stap 4: De factuurhistorie vindt u rechts naast de factuur terug (zie afbeelding)