Wil je graag een gebruiker toevoegen aan jou MICE omgeving?

Dat kan heel eenvoudig in een paar stappen:

Stap 1: Ga naar beheer door op het tandwieltje rechtsboven te drukken

Stap 2: Klik vervolgens op gebruikers. Dit vindt u links in het menu.

Stap 3: Klik bovenaan de pagina op de knop " + voeg gebruiker toe"

Stap 4: Vul e-mail adres en naam in en selecteer één of meerdere gebruikersrollen en klik op opslaan. Om er achter te komen wat het verschil per rol is verwijs ik u door naar de volgende pagina .

Een e-mail adres kun je maar één keer gebruiken.

Stap 5: De nieuwe gebruiker is toegevoegd

E-mail adres overschrijven

Alle communicatie van de eventplanner wordt verstuurd naar het e-mail adres van je gebruikers account. Wil je dat alle berichten naar een centraal of ander e-mail adres worden verstuurd, voer dit e-mail adres dan in bij e-mail adres overschrijven.