Mijn account
Mijn MICE account
Inloggen met je Google en/of Microsoft account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast inloggen in MICE met je persoonlijke e-mailadres en wachtwoord, is het ook mogelijk om in te loggen met je Google en/of Microsoft account.

Koppelen van je Google en/of Microsoft account

Om je MICE gebruikersaccount en Google en/of Microsoft account met elkaar te koppelen doorloop je de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op je initialen of profielfoto en ga naar mijn profiel.

2. Ga in het menu aan de linkerkant naar Single Sign-On (SSO).

3. Klik op Microsoft koppelen aan je account of Google koppelen aan je account.

4. Login op je Microsoft of Google account.

5. Het koppelen is gelukt.🥳

6. Je ontvangt een (beveiligingsnotificatie) e-mail op je Google of Microsoft e-mailadres met bevestiging van de koppeling.

Gekoppelde accounts bekijken en verwijderen

In de Single Sign-On omgeving vind je een overzicht met alle gekoppelde accounts.

Wil je de koppeling deactiveren? Klik dan op verwijderen aan de rechterkant.

Inloggen met je Microsoft of Google account

Nadat je MICE gebruikersaccount en Microsoft en/of Google account zijn gekoppeld, kun je voortaan inloggen via onderstaande knoppen in het inlogscherm.

FAQ

Het lukt niet om in te loggen in mijn Google of Microsoft account. Wat nu?

Het valt helaas buiten onze macht om hierbij ondersteuning te bieden. Benader eventueel Google of Microsoft.