Mijn account
FAQ
Kan je MICE ook op je mobiele telefoon of tablet gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

MICE Operations biedt geen applicatie aan voor mobiele telefoons.

Toch is het mogelijk om MICE te gebruiken op je mobiele telefoon of tablet. Hiervoor gebruik je de browser. We raden aan om Google Chrome te gebruiken met Android telefoons of Safari met iPhones/iPads.

Website snelkoppeling (shortcut) toevoegen aan het thuisscherm van je telefoon

Om nog sneller naar de mobiele versie van MICE te gaan kun je een website snelkoppeling (shortcut) aanmaken die wordt toegevoegd aan het thuisscherm (home screen) van je telefoon. Hieronder staat in een aantal stappen uitgelegd hoe je dit kunt instellen.

Android

1. Open Google Chrome.

2. Navigeer naar de website of webpagina (jouw MICE systeem) door de URL in te voeren. Zorg dat je op de exacte pagina zit die je wilt toevoegen als snelkoppeling.

3. Druk op het menu icoontje (3 bolletjes rechtsboven in het scherm) en selecteer voeg toe aan thuisscherm (add to homescreen)

4. Kies een naam voor de website snelkoppeling, daarna heeft Chrome deze toegevoegd aan het thuisscherm van je telefoon.

iPhone of iPad

1. Open Safari (andere browsers als Chrome werken niet in dit geval).

2. Navigeer naar de website of webpagina (jouw MICE systeem) door de URL in te voeren. Zorg dat je op de exacte pagina zit die je wilt toevoegen als snelkoppeling.

3. Druk op de Delen (Share) knop onderaan de pagina. Dit icoontje ziet eruit als een vierkant met een pijl die naar boven wijst.

4. In de lijst met opties die tevoorschijn komt scroll je naar beneden totdat je voeg toe aan thuisscherm (add to home screen) ziet en klik hierop. Het 'voeg toe aan thuisscherm' dialoog venster wordt geopend.

5. Kies een naam voor de website snelkoppeling. Klik op toevoegen als je klaar bent. Safari sluit automatisch en je wordt geleid naar waar het icoontje staat op jouw iPhone of iPad.