Producten
Productprijzen instellen
Samengestelde prijzen (met meerdere btw-tarieven)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het komt weleens voor dat een bedrag bestaat uit meerdere btw-tarieven. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderarrangement waarbij je te maken hebt met producten als een beamer en zaalhuur, maar ook met catering. Om dit goed te splitsen kun je binnen MICE gebruik maken van tariefgroepen.

Stap 1: Ga via het hoofdmenu naar beheer

Stap 2: Klik in het beheermenu op producten of arrangementen en selecteer een product of arrangement

Stap 3: Ga naar het kopje prijs

Stap 4: Voeg een "extra btw-tarief" toe via de knop en selecteer een tariefgroep.
Nog niet de juiste tariefgroepen? Klik hier voor meer informatie.

Stap 5: Splits het bedrag onder het juiste btw-bedrag

Stap 6: Sla je gegevens op

Op een offerte wordt deze samengestelde prijs niet opgesplitst maar netjes op één regel gezet (de btw wordt als var. aangegeven)

Op een factuur worden de verschillende tarieven wel opgesplitst.