Exporteren van (werk)planning
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om de planning en zelf aangemaakte werkplanningen te exporteren om te downloaden en/of uit te printen.

Geen idee wat een werkplanning inhoudt? Klik dan eerst op de knop hieronder.

Er zijn verschillende opties mogelijk:

(Werk)planning exporteren per ingestelde datumreeks

Het is zeer eenvoudig om een werkplanning te exporteren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Stap 1: Ga naar de planning (lijstweergave) via het hoofdmenu

Stap 2: Selecteer de standaard planning (planner) of zelf aangemaakte werkplanning die je wilt exporteren

Stap 3: Stel de datumreeks in. Zo bepaal je zelf welke evenementen binnen een bepaalde periode (datumreeks) worden weergegeven.

Stap 4: Klik rechts in het scherm op het 'pijltje' (zie afbeelding hieronder) om de werkplanning te exporteren

Stap 5: Je ziet nu een voorvertoning van de (werk)planning. Klik op afdrukken.

Stap 6: Selecteer bij 'bestemming' of je het document wilt opslaan of uitprinten

Stap 7: Klik op de blauwe knop 'opslaan' of 'afdrukken' om de actie te voltooien

✔ Je (werk)planning is nu opgeslagen of uitgeprint 🥳

1 dag exporteren

Het is ook mogelijk om 1 dag van de (werk)planning te exporteren. Hiervoor ga je met je muis op de balk staan waarin de dag staat vermeld waarna je rechts in de balk extra functies ziet verschijnen. Klik op het pijltje om de dag uit de (werk)planning te exporteren.

Een (losse) evenement dag exporteren

Soms is het handig om één evenement te exporteren via de werkplanning.
Ga in de regel van het evenement staan, klik rechts op de 3 puntjes (zie afbeelding hieronder).

Kies vervolgens voor 'exporteren'.

Indien je een meerdaags evenement hebt kun je de evenement dagen los exporteren