Voorselectie in aanvraagmodule
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om bepaalde keuzes voor te selecteren in de aanvraagmodule. Handig wanneer je bijvoorbeeld een locatie of arrangement presenteert op je website en niet wilt dat de klant deze zelf nog moet selecteren in de aanvraagmodule.

Let op dat de desbetreffende locatie en/of het arrangement beschikbaar is in de stappen die je doorloopt in de aanvraagmodule.

Om de voorselectie in te stellen dien je onderstaande informatie toe te voegen achter de URL link van de aanvraagmodule.

Voorselectie voor een locatie:
?location_id={id nummer van locatie}

Voorselectie voor een arrangement:

?package_id={id nummer van het arrangement}

Het 'ID nummer' van een locatie of arrangement dien je toe te voegen. Deze vind je terug door via beheer naar locaties of arrangementen te gaan. Ga vervolgens met je muis op de specifieke locatie of het arrangement staan. Linksonder in het scherm zie je een balk verschijnen. Het 'ID nummer' vind je hierin terug.

Locatie 'ID nummer' in onderstaand voorbeeld = 2252

Arrangement 'ID nummer' in onderstaand voorbeeld = 33

Voeg dit nummer vervolgens toe aan de regel die moet worden toegevoegd achter de URL link van de aanvraagmodule. Onderstaand zie je hoe de uiteindelijke link er uitziet.

Voorbeeld link URL aanvraagmodule + locatie ID
https://app.miceoperations.com/widget/b34ef461cb68?location_id=2252

Voorbeeld link URL aanvraagmodule + arrangement ID
https://app.miceoperations.com/widget/b34ef461cb68?package_id=33