Gebruikers
Gebruikersrollen (instellen)

Iedereen een eigen rol.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Per gebruiker kun je verschillende gebruikersrollen instellen om de bevoegdheden van de gebruiker binnen jullie account te bepalen.

Eerst een nieuwe gebruiker toevoegen?
Ga via het hoofdmenu naar beheer en klik in het beheermenu op gebruikers.

Druk op 'voeg gebruiker toe' om een nieuwe medewerker toe te voegen.
Wijs onderaan één of meer van de gebruikersrollen toe.

Bevoegdheden per gebruikersrol

Afhankelijk van de verantwoordelijkheden en vaardigheden van een gebruiker zijn er verschillende gebruikersrollen.

Wil je een gebruiker alle bevoegdheden geven binnen MICE? Dan volstaat het om de rollen 'planner' en 'beheerder' toe te wijzen.

Beheerder

Planner

Staf

Facturatie

Crew*

Planning, kalender en bezetting inzien

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

Evenementen toegewezen krijgen

✔️

Evenementen toewijzen aan planner

✔️

✔️

Evenement dashboard inzien

✔️

✔️

✔️

✔️

Evenement bewerken

✔️

✔️

Locatie en opstelling selecteren

✔️

✔️

Offertes inzien

✔️

✔️

Offertes aanmaken en versturen

✔️

✔️

Documenten aanmaken en versturen

✔️

✔️

✔️

Bestand(en) uploaden

✔️

✔️

✔️

✔️

Berichten inzien

✔️

✔️

✔️

✔️

Communiceren met opdrachtgever

✔️

✔️

✔️

Rapportages inzien

✔️

✔️

✔️

Relaties inzien en bewerken

✔️

✔️

✔️

Relaties exporteren

✔️

Bedrijfs instellingen aanpassen (beheer)

✔️

Facturen versturen

✔️

✔️

Facturen bewerken

✔️

✔️

Factuuroverzicht bekijken

✔️

✔️

Taken toegewezen krijgen en afvinken

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

Taken bewerken

✔️

✔️

*De crew gebruikersrol activeren we momenteel enkel op verzoek.

FAQ

Kan ik meerdere gebruikersrollen instellen voor een gebruiker?

Ja, dat kan. Om een gebruiker alle bevoegdheden te geven binnen je systeem volstaat het om de gebruikersrollen 'planner' en 'beheerder' toe te wijzen.

Kan ik een bepaalde bevoegdheid in/uitschakelen bij een gebruikersrol?

Nee, de bevoegdheden per gebruikersrol staan vast en kunnen niet per account anders worden ingesteld.