Meerdere tijdlijnen

Om het plannen van complexere evenementen mogelijk te maken is het mogelijk om meerdere tijdlijnen te gebruiken, elke tijdlijn staat voor een locatie.

Hoe selecteer je een locatie
Na het aanmaken van een evenement en het selecteren van een arrangement of het aanmaken van een activiteit kun je op twee manieren een locatie selecteren.

Dit kan door boven de tijdlijn op de 3 puntjes te klikken ... en vervolgens op locatie wijzigen.

Vervolgens krijg je dit scherm te zien, selecteer een zaal, die beschikbaar is als je de specifieke bezetting wilt zien klik je aan de rechter kant op 1 evenement.

Daarnaast is het ook mogelijk om per activiteit een locatie te wijzigen, door op de activiteit te klikken en vervolgens op de locatie naam rechtsboven te klikken.

Meerdere dagen toevoegen
Boven aan de tijdlijn kun je door middel van de plusjes naast de datum een dag voor of na het evenement toevoegen: