Door de volgende stappen te volgen kun je een factuur splitsen:

1: Maak de factuur aan in het evenement dashboard(als deze al gefactureerd is, selecteer de optie Reeds gefactureerd bedrag negeren? )

2: Ga naar Sales > facturatie > niet verzonden

3: Open de conceptfactuur, en klik aan de rechterkant op dupliceren

4: Nu staat het conceptfactuur er dubbel in, per factuur kun je bij wijzig factuur de producten verwijderen of aanpassen en versturen naar het juiste email adres.

Vervolgens kun je de facturen individueel versturen.