Het is mogelijk om in één handeling de totale aantallen van een evenement aan te passen, dit gaat als volgt:

Ga in het evenement dashboard naar evenement bewerken.

Dit kan op twee manieren:
Manier 1 klik op het potlood icoontje rechts naast de titel van het evenement

Of klik rechtsboven de tijdlijn op het tandwieltje:

In het scherm dat nu zichtbaar wordt kun je de aantallen aanpassen

Na dat de aantallen zijn aangepast komt de optie: "aantal gasten wijzigen op activiteiten, producten en arrangementen?"

Na selectie zijn alle aantallen aangepast aan het nieuw aantal gasten.

Let op!  de aantallen die handmatig zijn aangepast naar een ander aantal veranderen niet mee.