Dit is een MICE Operations Pro functie.

Soms is het handig om bij een evenement een notitie te zetten als aandachtspunt zoals een feestdag of verbouwing.

Het toevoegen van een notitie kan eenvoudig in een aantal stappen:

Stap 1: Klik in de menubalk bovenin je scherm op planningen

Stap 2: Klik bij het evenement waarbij je een notitie toe wilt voegen op de drie puntjes rechts. (Zie Afbeelding)

Stap 3: Klik op notitie toevoegen

Stap 4: Typ je notitie

Stap 5: Kies hoe vaak je de notitie wilt herhalen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een notitie omtrent een feestdag jaarlijks te herhalen.

Stap 6: Notitie opslaan