Notificaties in MICE
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De notificaties in MICE zijn een belangrijk element waarmee het systeem gebruikers attendeert op nieuwe ontwikkelingen binnen je MICE account.

De notificaties tonen afhankelijk van het onderwerp direct belangrijke details. Waar mogelijk worden notificaties gebundeld, waardoor het aantal nieuwe notificaties wordt geminimaliseerd.

Door op een notificatie te klikken word je direct naar de relevante pagina doorverwezen.

Welke notificaties zijn er?

Het systeem stuurt notificaties uit bij/na de volgende acties:

• Document geaccepteerd

• Document verlopen

• Evenement toegewezen (aan jou)

• Evenement aangevraagd (via aanvraagmodule)

• Evenement gewijzigd

• Bericht ontvangen

• Bericht versturen mislukt

• Genoemd in bericht (interne notitie)

• Offerte geaccepteerd

• Offerte verlopen

• Taak toegewezen (aan jou)

• Taken die vandaag verlopen

• Taken die verlopen zijn

Dagelijkse email ontvangen met taken

Een aantal notificaties zijn gekoppeld aan taken. Het is mogelijk om dagelijks een email te ontvangen met verlopen en voor vandaag uit te voeren taken die aan jou als gebruiker zijn gekoppeld. Bekijk het volgende artikel voor meer informatie:
Taken Notificatiemail