Alle collectiesMijn accountMijn MICE account
Taal van gebruikersprofiel wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het MICE systeem is beschikbaar in verschillende talen. Als gebruiker kun je eenvoudig de taal van de systeemweergave aanpassen aan jouw voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat alle menu's, knoppen en meldingen in de door jou gekozen taal worden weergegeven.

Beschikbare talen

De talen die momenteel beschikbaar zijn in het MICE-systeem:

• Nederlands

• Engels

• Frans

• Duits

Stappenplan taal van systeemweergave wijzigen

Om de taal van de systeemweergave aan te passen, volg je deze stappen:

1. Klik rechtsboven op je initialen (of profielfoto).

2. Ga naar mijn profiel.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op voorkeuren.

4. Selecteer onder voorkeurstaal de gewenste taal.

5. Klik op opslaan.

6. De taal van de systeemweergave is aangepast.šŸ„³

5 stappen om de voorkeurstaal van je gebruikersprofiel aan te passen

ā€‹