Evenementen (Planning & Dashboard)
Dashboard
Een datum verplaatsen, meerdere dagen toevoegen of verwijderen
Een datum verplaatsen, meerdere dagen toevoegen of verwijderen
Dennis de Kort avatar
Geschreven door Dennis de Kort
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een dag verplaatsen

Klik in het evenement dashboard naast de naam van het evenement op het 'potlood icoontje' (zie rechtsboven op onderstaande afbeelding) om het evenement te bewerken.

In het scherm dat nu verschijnt kun je in de kalender een nieuwe datum selecteren.

Een dag verplaatsen binnen een meerdaags evenement

Het is mogelijk om een meerdaags evenement te verwerken met dagen die niet aan elkaar verbonden zijn. Bij een meerdaags evenement kun je de dagen onderling verplaatsen zodat je dagen kunt overslaan.

Klik hiervoor op de '3 puntjes' naast de dag waarvan je de datum wilt wijzigen en kies voor 'dag wijzigen'.

Let op! Bij een meerdaags evenement worden alle dagen toegevoegd aan offertes en facturen. Indien je een meerdaags evenement organiseert waarbij losse offertes en facturen gewenst zijn dien je losse evenementen aan te maken.

Meerdere dagen aanmaken

Je kunt op twee manieren meerdere dagen aanmaken:

Manier 1: Bij het aanmaken van een evenement een datum reeks selecteren. Klik hiervoor eerst op dag 1 en vervolgens op de laatste dag.

Manier 2: In het evenement zelf door boven het draaiboek een dag voor of na het evenement te selecteren. Maak een nieuwe dag aan via het plusje, of dupliceer een bestaande dag via de 3 puntjes naast de dag.

Een dag verwijderen

Dit doe je door de juiste dag te selecteren en vervolgens op de 3 puntjes te klikken. Vervolgens krijg je de optie om de dag te verwijderen.

FAQ

Hoe kan ik meerdere dagen tegelijk verwijderen?
Het is niet mogelijk om meerdere dagen tegelijk te verwijderen. Je kunt losse dagen stuk voor stuk verwijderen of het hele evenement verwijderen.