Activiteiten toevoegen aan arrangement

Hoe voeg ik activiteiten toe aan een arrangement / evenement / event?

Tjeu Hendrickx avatar
Geschreven door Tjeu Hendrickx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een arrangement is een dagindeling opgebouwd uit verschillende activiteiten met daarbij bijbehorende tijden en producten. Een arrangement stel je samen door activiteiten toe te voegen. Door per onderdeel van het evenement een activiteit aan te maken en de juiste tijd, locatie en producten per activiteit toe te voegen krijg je duidelijk wat waar en wanneer gebeurd en welke producten nodig zijn. Ook kun je gestructureerd voorstellen aanbieden aan opdrachtgevers en kun je in een handomdraai geordende documenten uitsturen zoals offertes, facturen en draaiboeken.

Hoe voeg ik een activiteit toe aan een arrangement?

Ga naar beheer > arrangementen en selecteer een arrangement

Scroll in het arrangement naar onderen toe en klik op de knop '+ activiteit toevoegen' (zie afbeelding hieronder).

Indien er al activiteiten zijn toegevoegd aan het arrangement (of evenement) kun je ook activiteiten plaatsen tussen bestaande activiteiten. Hiervoor klik je op het plusje die tussen de activiteiten staat (zie afbeelding hieronder)

Arrangement toevoegen en samenstellen