Instructies voor nieuwe crew gebruiker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bent toegevoegd als gebruiker aan het MICE account van je werkgever of samenwerkingspartner. Om in te loggen in het systeem dien je eerst een aantal eenvoudige stappen te doorlopen. In dit artikel leggen we stapsgewijs uit hoe je jouw account kunt activeren en leggen we de belangrijkste functies van het systeem uit zodat je direct aan de slag kunt!

Account activeren

Nadat je bent toegevoegd als gebruiker wordt er automatisch een e-mail verzonden naar het e-mailadres gekoppeld aan jouw gebruikersaccount.

Stap 1: Open de ontvangen e-mail (onderwerp is 'Uw MICE Operations account').

Stap 2: Klik in de e-mail op de knop 'activeer uw account'.

Stap 3: Je zit nu in het scherm om je account te activeren. Wijzig eventueel je voor- en achternaam en voer een wachtwoord in voor je account.

Stap 4: Klik op doorgaan. Je account is nu aangemaakt en je bent al ingelogd, zo kun je direct aan de slag.

Crew bevoegdheden

Als crew gebruiker heb je toegang tot bepaalde werkplanningen en heb je inzicht in je persoonlijke taken. Switch in het hoofdmenu (links in beeld) tussen de planning en taken.

Planning

Verschillende planningsweergaves

In MICE kun je gebruik maken van 3 verschillende planningsweergaves:

1. Planning (lijstweergave): evenementen overzichtelijk in een lijst

2. Kalender: evenementen in een overzichtelijke kalender

3. Bezetting: evenementen per dag per locatie

Werkplanningen

Indien je toegang hebt tot meerdere werkplanningen kun je tussen deze schakelen door in de 'planning' weergave te klikken op de naam van de werkplanning.

Zoeken en filteren in de planning

Zoeken naar evenementen

Via de planning heb je overzicht van alle evenementen. Zoek naar een specifiek evenement via de zoekfunctie in de navigatiebalk bovenin het scherm.
ā€‹

Filteren op evenementen

Wil je enkel bepaalde evenementen tonen? Gebruik dan de filters in de planning. Je kunt filteren op locatie, evenementtype en evenementstatus(sen).

Datumreeks

Stel de datumreeks in om evenementen binnen een bepaalde periode te tonen. Klik eerst op dag 1 van de reeks en klik vervolgens op de laatste dag van de reeks. Wijzig in de tussentijd eventueel de maand via de pijltjes vermeld naast de maand.

Persoonlijke taken

Je hebt inzicht in je persoonlijke taken. De takenborden hebben 2 verschillende weergaves:

• lijstweergave: een overzichtelijke lijst met alle taken onder elkaar.

• Kanban-bord: een overzicht met verschillende fases.

Schakel tussen beide weergaves via onderstaande knop (zie afbeelding).

Bekijk jouw persoonlijke taken en vink deze gelijk af wanneer ze zijn voltooid (in de lijstweergave) of versleep deze naar een andere fase (in het Kanban-bord).

Indien van toepassing kun je switchen tussen takenborden door op de takenborden zelf te klikken.

Taken notificaties

Elke gebruiker kan een notificatiemail instellen waarin alle taken staan die aan de gebruiker gekoppeld zijn. Iedere ochtend ontvang je een e-mail met:

• De voor vandaag geplande taken

• De verlopen taken

Activeer de notificatie mail door rechtsboven in het scherm op je initialen te klikken en vervolgens 'profiel bewerken'. Zet 'dagelijkse e-mail inschakelen' aan en klik op opslaan.

FAQ

Het systeem geeft aan dat er geen gebruiker bestaat met de e-mail/wachtwoord combinatie. Wat nu?

Vraag na bij je collega welk e-mailadres is gekoppeld aan jouw account. Gebruik dit e-mailadres. Als hierna de melding nog steeds tevoorschijn komt is het ingevoerde wachtwoord onjuist en moet deze opnieuw worden ingesteld. Klik op 'wachtwoord vergeten' en voer je e-mailadres in. Er wordt een e-mail verstuurd met verdere instructies.

Ik kom meteen in een inlog scherm en kan geen wachtwoord instellen. Hoe kan dat?
Dan bestaat er meestal al een gebruikersaccount wat is gekoppeld aan het e-mailadres. Als je hiervan de inloggegevens kwijt bent kun je het beste een nieuw wachtwoord aanvragen.