Met de offerte editor maak je eenvoudig digitale offertes.

Templates instellen

1. Ga naar Beheer en klik op Templates in het linker menu.
  2. Klik op  + Nieuw template
  3. Geef de offerte template een naam.
  4. Druk op + Voeg een blok toe om een veld toe te voegen

Titels

Stel het lettertype apart in van de titel (H1) en de subtitels (H2) deze kun je selecteren in het tekstvak en voorblad.

Voorblad

Voeg hier een voorblad toe waarover je de tekst kan plaatsen (zie bovenstaande beschrijving bij tekstblok om de tekst op te maken). Je kan eenvoudig een A4 voorblad maken met verschillende gratis en eenvoudig te gebruiken tools, een voorbeeld hiervoor is canva.com.

Tekstblok

Boven aan de pagina staan verschillende opmaak mogelijkheden om de tekst te bewerken in de offerte. Maak de tekst vet, cursief, onderstreept of doorstreept, som woorden of zinnen op en voeg links toe aan je offerte.

Klik op bovenstaand icoon om informatie uit een evenement in je tekstvak te plaatsen. Er zijn verschillende opties mogelijk. Bij datums en bedragen kun je ook het gewenste format voor presentatie instellen.

Afbeelding

Selecteer het tandwieltje, en klik op het grijze vak om een foto toe te voegen. Selecteer Aflopend als je de foto volledig over de volledige breedte wilt plaatsen.

Je kan eenvoudig bewerkte foto's en foto-collages maken met verschillende gratis en eenvoudig te gebruiken tools, een voorbeeld hiervoor is canva.com.

Kostenoverzicht & Draaiboek

Selecteer het tandwieltje om de tabel-eigenschappen naar jouw smaak aan te passen. Je kan meerdere keren per offerte een kostenoverzicht en draaiboek toevoegen met verschillende eigenschappen.

Filter producten door onderaan het overzicht bij selecteer een categorie de categorie├źn te selecteren die je in het draaiboek of kostenoverzicht wilt hebben.