Hoe werkt het opdrachtgevers account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ook opdrachtgevers kun je toegang geven tot het systeem. Hiervoor is een speciale omgeving ontwikkeld met beperkte mogelijkheden.

Opdrachtgevers kunnen alleen gegevens inzien van eigen evenement(en) waarvoor toegang is verleend. Ze kunnen ook berichten versturen via de berichten omgeving van het evenement. De opdrachtgever kan verder geen wijzigingen doorvoeren.

Je kunt instellen dat een opdrachtgever een account krijgt:
1. tijdens het aanmaken van een evenement of

2. later in het planning proces. Kies voor evenement bewerken.

Het is mogelijk om meerdere contactpersonen aan één evenement toe te voegen.

Zoals hieronder getoond:

Ter voorbeeld staat hieronder een afbeelding om een beeld te geven hoe de opdrachtgevers omgeving er uitziet (klik eventueel op de afbeelding om deze te vergroten).

Let op dat de opdrachtgever ook interne activiteiten en producten kan zien, net als memo's en interne mededelingen.

In de berichten omgeving worden interne notities wel afgeschermd.

Automatische berichten voor uitnodiging aan opdrachtgever

Via beheer > berichten kun je twee automatische berichten instellen die automatisch worden verstuurd nadat je een opdrachtgever toegang geeft tot een evenement:

• E-mail: Uitnodiging nieuwe gebruiker voor nieuw evenement

• E-mail: Uitnodiging bestaande gebruiker voor nieuw evenement

De uitnodiging naar nieuwe gebruikers bevat een activatie knop. Door op deze knop te klikken kan de opdrachtgever zijn MICE account activeren door een naam en wachtwoord in te stellen.

Opdrachtgevers die al een MICE account hebben krijgen automatisch de uitnodiging voor bestaande gebruikers. Deze mail bevat een link naar het evenement waarvoor je de opdrachtgever toegang hebt verleend.

Een opdrachtgever dient altijd via de link naar het evenement te gaan. Zij hebben geen planningsoverzicht indien ze tot meerdere evenementen toegang hebben.