Interne notities en collega's taggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de berichten omgeving communiceer je met klanten. Wist je dat het ook mogelijk is om interne notities te verzenden in conversaties die alleen zichtbaar zijn voor jou en collega's? Daarnaast kun je ook collega's taggen in een bericht waardoor ze een notificatie ontvangen in MICE. Handig voor interne communicatie!

Interne notitie toevoegen

Door een bericht te markeren als interne notitie is het bericht alleen zichtbaar voor jou en je collega's (of terwijl alle gebruikers in je systeem). Dit is zowel mogelijk in de algemene inbox als in de berichten omgeving van evenementen.

Interne notities zijn te herkennen aan de gele kleur.

Een interne notitie voeg je toe door boven het type veld eerst op het pijltje te klikken en vervolgens kies je voor 'interne notitie'.

Collega's taggen in een bericht

In zowel reguliere berichten richting de klant als interne notities is het mogelijk om één of meerdere collega's te taggen die gebruikers zijn in je MICE account. Je collega wordt hiervan op de hoogte gesteld doordat hij/zij een notificatie ontvangt in MICE.

Hoe tag ik een collega?

Je kunt een collega taggen die gebruiker is in je MICE account. Type hiervoor eerst een at-sign "@" gevolgd met de naam van je collega, of selecteer na het invoeren van het at-sign direct de naam van je collega in de lijst met gebruikers.