Er zijn wel is dagen dat je gesloten bent en dus niet beschikbaar bent voor evenementen. Binnen MICE is het eenvoudig om deze dagen te blokkeren voor aanvragen. Dit zorgt ervoor dat opdrachtgevers voor deze dag geen aanvraag kunnen plaatsen via de aanvraagmodule.

Hoe blokkeer je deze dagen?

Stap 1: Klik bovenin de menubalk op planningen

Stap 2: Klik op de agenda weergave ( afbeelding hieronder)

Stap 3: Zet de agenda voor het gemak in maandweergave ( afbeeldingen hieronder)

Stap 4: Ga vervolgens op de gewenste dag die je wilt blokkeren

Stap 5: Klik vervolgens rechts onderin het vakje op het knopje "blokkeren voor aanvragen" (Het hokje met het kruisje erin)

Stap 6: Je dag is geblokkeerd voor de aanvraagmodule

Let op! De dag is alleen geblokkeerd voor opdrachtgevers. Je planners kunnen op deze dag nog wel een evenement aanmaken.

Tip: Wij raden aan om dagen niet te veel te blokkeren. Op deze manier verlies je conversie doordat de klant waarschijnlijk geen aanvraag plaats terwijl er waarschijnlijk wel alternatieven zijn. Laat dagen dus zoveel mogelijk openstaan.