Het komt wel eens voor dat je een evenement van een tijd geleden dupliceert omdat deze dezelfde inhoud of opbouw heeft, maar in de tussentijd heb je misschien prijswijzigingen doorgevoerd. Of dat het evenement ver in de toekomst gepland staat.

Het kan zijn dat je dan de prijzen wilt actualiseren zodat de recente prijzen worden gehanteerd.

Dit kan in een aantal eenvoudige stappen:

Stap 1: Klik bovenin de navigatiebalk op planning

Stap 2: Klik vervolgens op het evenement waarvan de prijzen nog niet actueel zijn

Stap 3: Klik vervolgens op het tandwieltje rechtsboven in je scherm (zoals hieronder in de afbeelding)

Stap 4: Klik vervolgens op prijzen actualiseren

Stap 5: De prijzen in je evenement zijn nu weer actueel