Bij het plannen van een evenement komt er veel informatie bij kijken.

Dit is natuurlijk niet voor iedereen binnen de organisatie noodzakelijke informatie.

Om er voor te zorgen dat elke afdeling de informatie krijgt die voor hem noodzakelijk is kun je planningsweergaven aanmaken.

Zo is het voor bijvoorbeeld de keuken niet relevant om te weten wat alle activiteiten zijn van een vergadering. Zij moeten enkel weten wat er en hoe laat bepaalde producten klaargemaakt moet worden. Om de planningsweergaven voor bijvoorbeeld de keuken zo overzichtelijk te maken kun je overige categorie├źn uit een overzicht filteren.

Hoe maak je nu een planningsweergaven aan?

Dit kan eenvoudig in een aantal stappen:

Stap 1: Klik op de navigatiebalk op planning en zorg dat je in de planning weergave zit.

Stap 2: Klik vervolgens op het plusje zoals weergeven in de afbeelding

Stap 3: Geef de nieuwe planningsweergave een naam en filter. Geef aan wat je wel en niet in het overzicht wilt hebben. Om producten uit te filteren selecteer je onderaan welke product categorie├źn je in het overzicht wilt hebben.

Stap 4: Sla je planningsweergave en selecteer de naam.

Naast het toevoegen van een planningsweergave kun je er ook een bewerken.

Als je er bijvoorbeeld achterkomt dat je alsnog te veel informatie hebt voor de keuken kun je er alsnog bepaalde punten uitfilteren.

De evenementen die je in het overzicht wilt hebben kun je selecteren door de juiste datumreeks aan te klikken en eventueel een aantal filters te selecteren.

Zo kun je filteren op:

• Locaties
  • Evenement types
  • Evenement status
  • Klanten
  • Contactpersonen
  • Planners

Gebruik de exporteren knop het overzicht in een .pdf te genereren.