Wat is er terug te vinden in de historie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In MICE worden acties die zijn uitgevoerd in je systeem bijgehouden en geregistreerd. Op ieder moment kun je deze acties bekijken.

Acties worden geregistreerd:

Evenement logboek

Ieder evenement heeft een logboek waarin acties worden geregistreerd die zijn uitgevoerd in het evenement. Zo zie je per actie op welke datum en tijdstip deze is uitgevoerd en door welke gebruiker.

Waar vind ik het evenement logboek?
Ga naar een evenement en klik vervolgens op het 'belletje' (zie afbeelding) om naar het logboek te gaan.

Het evenement logboek ziet er zo uit (voorbeeld):

Algehele logboek in beheer ("Historie")

In het algehele logboek (genaamd "Historie") worden acties geregistreerd vanuit verschillende object in MICE. Hierdoor heb je goed overzicht welke acties allemaal zijn uitgevoerd door jullie hele systeem.

Handelingen worden geregistreerd voor de volgende objecten:

• Evenement

• Factuur

• Document

• Offerte

Daarnaast kun je handig filteren op:

• Datum

• Objecten

• Gebruiker

Waar vind ik de algehele log/ de historie?
Ga naar beheer (via de navigatiebalk) en selecteer in het keuzemenu "historie".

Het algehele logboek ziet er zo uit (voorbeeld):