E-mails doorsturen naar MICE
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de algemene inbox gebruiken om e-mails in behandeling te nemen en direct te koppelen aan een bestaand of nieuw evenement. Zo kun je samen met je collega's alle nieuwe berichten en aanvragen vanuit één centrale plek beheren.

In dit artikel leggen we je uit hoe je handmatig of automatisch e-mails kunt doorsturen naar je algemene inbox.

Waar vind ik mijn MICE e-mailadres?

Onder Beheer > Instellingen > Koppelingen vind je het "MICE e-mailadres" van je organisatie. Je kunt handmatig e-mails naar dit adres doorsturen of een doorstuurregel instellen om e-mails automatisch in MICE te laten binnenkomen.

Gmail

Om automatisch e-mails door te laten sturen naar MICE kun je gebruik maken van doorstuurregels in Gmail. Hiervoor voeg je het MICE e-mailadres toe (die vind je hier) als doorstuuradres in Gmail.

Outlook

Om automatisch e-mails door te laten sturen naar MICE kun je gebruik maken van doorstuurregels in Outlook. Hiervoor voeg je het MICE e-mailadres toe (die vind je hier) als doorstuuradres in Outlook.

Apple Mail

Je kunt een regel aanmaken waarmee e‑mails automatisch worden doorgestuurd wanneer Mail is geopend. Hiervoor voeg je het MICE e-mailadres toe (die vind je hier) als doorstuuradres in Apple Mail.

Ga in onderstaand artikel naar het onderwerp "E‑mails automatisch beantwoorden of doorsturen".