Directe koppelingen

Met een koppeling tussen MICE Operations en het boekhoudpakket worden verzonden facturen uit MICE Operations automatisch als verkoopboeking geregistreerd in het boekhoudpakket.

We bieden momenteel alleen een directe koppeling voor Exact Online.

Meer weten?

Via UBL

Via Basecone voor:

In MICE Operations kun je een BCC e-mail adres invoeren zodat alle facturen automatisch worden doorgestuurd.

Via een CSV-bestand

De meeste boekhoudpakketten hebben de mogelijkheid gegevens in te boeken via een CSV bestand. In het factuuroverzicht van MICE Operations kun je rechtsboven klikken op facturen exporteren. Hier kan het CSV-bestand worden geƫxporteerd.