Rapportages
FAQ
Hoe en wat kan ik filteren in rapportages?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bereik nauwkeurige inzichten en maximaliseer je efficiëntie met onze geavanceerde rapportages in MICE. Groepeer eenvoudig rapporten op diverse niveaus voor uitgebreide overzichten. Verfijn je analyses door specifieke data uit het systeem te filteren en creëer gedetailleerde en inzichtelijke rapportages op maat.

Groeperen op niveau

Via de knop rechtsboven in het scherm (zie afbeelding hieronder) kun je rapportages groeperen op verschillende gegevens.

De te selecteren niveaus hangen af van het rapportage onderwerp. Het voorbeeld hieronder laat de niveaus zien van de sales-, omzet- en product rapportage.

Tip: Door te groeperen op evenement niveau heb je per evenement data inzichtelijk. Door op de naam van het evenement te klikken ga je direct naar het evenement toe.

Voorbeeld van de omzetrapportage gegroepeerd op evenement niveau
Vergroot de foto door erop te klikken.

Filter opties

Door middel van de filterfunctie kun je in de rapportage filteren op specifieke data uit je systeem om zo je data te verfijnen.

De te selecteren data is gebaseerd op het rapport onderwerp.
Het voorbeeld hieronder laat de data zien waarop je kunt filteren in de sales- en omzet rapportages:

• Evenement status

• Planner (verantwoordelijke van evenement)

• Klant

• Evenementtype