Er zijn een aantal berichten in te stellen in het systeem, dit gaat om automatisch uitgezonden e-mails en berichten die verschijnen in het systeem. De “Hook” staat voor de actie waardoor het bericht wordt uitgezonden of getoond.

De volgende berichten zijn in te stellen:

E-mail: bij bevestiging evenement
Als de evenement status in het event dashboard op bevestigd wordt gezet of de offerte wordt ondertekend, wordt dit bericht automatisch uitgezonden naar de opdrachtgever.

E-mail: ingepland bericht
Selecteer een tijdsperiode voor of na het evenement waneer het bericht moet worden uitgestuurd.

E-mail: aangeboden offerte
Deze mail wordt uitgestuurd als de offerte wordt verstuurd vanuit het systeem. Dit bericht is voor het verzenden te bewerken.

Let op! Vergeet niet de variabele "Klik hier om de offerte te bekijken en te accepteren" hierin op te nemen anders is het niet mogelijk om de offerte te openen.

E-mail: melding aan planners
Nadat een opdrachtgever een aanvraag heeft geplaatst wordt dit bericht verzonden naar alle gebruikers met de rol “planner”.

E-mail: Uitnodiging nieuwe gebruiker voor nieuw evenement
Als een opdrachtgever voor de eerste keer een aanvraag heeft geplaatst of voor de eerste keer uitgenodigd wordt bij een evenement ontvangen zij dit bericht.

E-mail: Uitnodiging bestaande gebruiker voor nieuw evenement
Als een opdrachtgever al een MICE Operations account heeft ontvangen zij dit bericht.

Als deze optie niet is geselecteerd en is ingevuld worden er standaard systeemberichten getoond/verzonden.

Door op het toverstafje te klikken kun je variabelen selecteren waardoor automatisch de juiste informatie wordt opgehaald.