Let op! Voor het instellen van Google Analytics is wel de nodige ervaring vereist.

De embedded versie van de aanvraagmodule verstuurt een Google Analytics event op de tracking ID van de website waar hij is ingesloten. In het Google Analytics dashboard kun je de events terugzien.

Deze worden getoond in de event categorie "Booking" en actie "Request".

Let op: De events worden server-side afgehandeld bij het verwerken van het formulier. De events zullen dan ook niet worden getoond in 'console' of Analytics Debugger.

Gebruik je een losse versie van de aanvraagmodule?
Dan moet je de gewenste Google Analytics code invullen in de instellingen van de aanvraag module.

Ga hiervoor naar Beheer > Aanvraagmodule en vul vervolgens onderaan de pagina de "Google Analytics Tracking ID" in.

Meer informatie:
Google Analytics-gebeurtenissen
https://support.google.com/tagmanager/answer/6106716