Bij het plannen van een evenement kan er altijd iets veranderen.

Deze aanpassing moet natuurlijk ook verwerkt worden in het draaiboek van het evenement zodat deze aanpassing voor iedereen duidelijk is.

Maar hoe pas je dit draaiboek nou snel en eenvoudig aan?

Stap 1: Klik in de blauwe menubalk op planning

Stap 2: Klik op het evenement waarvan je het draaiboek aan wilt passen

Stap 3: In het evenementen overzicht kun je je aanpassingen maken. Zo kun je hier arrangementen en producten toevoegen aan het evenement door op 'arrangement toevoegen' en 'product toevoegen' te klikken.

Bij de producten voeg je producten toe die niet aan één activiteit verbonden is zoals de zaalhuur die voor de hele dag geldt of een beamer die de hele dag in een zaal staat.

Hieronder kun je activiteiten toevoegen, dit zijn onderdelen van een dag zoals een pauze of lunch, in de activiteiten staan de bijbehorende producten. Via het plusje onder en boven de activiteit kun je extra activiteiten aanmaken.

Ook kun je activiteiten verwijderen door bij de activiteit op het vuilnisbakje rechtsboven te drukken.

De tijden kun je aanpassen boven aan de pagina via de tijdlijn en door op de tijd in het activiteit te klikken.

Bij product toevoegen kun je nieuwe producten toevoegen aan een activiteit.

We hebben ook een andere draaiboek weergave door rechtsboven op het knopje te klikken. Met deze weergave heb je een beter overzicht over de tijdlijn en kun je heel eenvoudig activiteiten verplaatsen of verlengen door de balkjes aan te klikken en te slepen.