Het is mogelijk om documenten te sturen naar bijvoorbeeld medewerkers of leveranciers vanuit het systeem.

Maar hoe maak en verstuur je zo'n document binnen MICE?

Stap 1: Klik op de navigatiebalk op 'planning'

Stap 2: Klik het evenement aan waarbinnen je een evenement wilt versturen

Stap 3: Klik boven in de menubalk op documenten

Stap 4: Vervolgens klik je bij documenten op 'nieuw document' Of op het document dat u wilt versturen (Bij al een bestaand document ga door naar stap 7)

Stap 5: Selecteer de template voor het document. (Deze kun je aanmaken bij beheer>templates>documenten).

Stap 6: Klik op 'opslaan en bewerken'

Stap 7: Controleer of al de gegevens kloppen en pas het document eventueel aan

Stap 8: Sla hem op

Stap 9: Scrol terug naar boven en klik op 'versturen'

Stap 10: Selecteer de juiste opdrachtgever en druk op 'verzenden'